Amazon in Romania - Bucurest

Ieri, 9 mai 2018, Amazon si Amazon Web Servies (AWS) au inaugurat oficial in Bucuresti noul centru de dezvoltare si tehnologie. Compania este prezenta pe piata din Romania de circa 13 ani, primul sediu fiind la Iasi. Investitiile in toti acesti ani au fost de aproape 100 milioane de euro

Odata cu deschiderea centrului din Bucuresti, s-au creat peste 650 de locuri permanente în domeniul tehnologiei cât și în mediul corporate, care se adaugă celor 1000 pe care compania le are deja în România.

Noul sediu găzduieste un nou Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul oficial. Se oferă oportunități de carieră pentru ingineri, specialiști în lingvistică, manageri de proiect și manageri de echipă.

Ce ofera Amazon unui angajat:

  • pachet salarial atractiv;
  • asigurare privata de sanatate;
  • asigurare de viata

Recrutările pentru noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București sunt in desfășurare. Pentru mai multe detalii despre locurile de muncă/ pozițiile disponibile puteți accesa: romania.amazon.com.