AndroidSoftwareTehnologie

Android 7.0 Nougat ar putea fi lansat in luna august

In luna martie, Google lansa preview-ul pentru dezvoltatori al software-ului Android N. Pe data de 1 iulie, Google anunta faptul ca Android N va purta numele Android 7.0 Nougat.

Evan Blass a dezvaluit acum doua zile pe Twitter, ca versiunea finala a sistemului de operare Android 7.0 Nougat va fi lansata in luna august. Totodata pe data de 5 august va fi lansat si un nou patch de securitate.

Device-urile care vor primi actualizare la Android 7.0 Nougat vor fi:Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player si Pixel C. Din pacate, LG Nexus 5(2013) va ramane blocat la versiunea Android 6.0.1 Marshmallow 🙁

Odata cu lansarea oficiala a Android 7.0 Nougat, este de asteptat ca Google sa lanseze doua noi smartphone impreuna cu HTC: Marlin si Sailfish. Sailfish ar avea un display de 5 inch FULL HD si o baterie de 2.770mAh, iar Marlin un display 5.5 inch QHD si o baterie de 3.450 mAh. Sub capota noile telefoane ar integra un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 si 4GB RAM. Camera principala ar fi de 12MP, iar cea secundara de 8MP.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: