Tehnologie

ASUS a anunțat tehnologia AI de anulare a zgomotului pentru microfon

ASUS a lansat noua tehnologie de anulare AI a zgomotului pentru microfon (AI Mic) care elimină în mod inteligent zgomotul nedorit din fundal pentru comunicații vocale clare în jocuri sau în activitatea de birou. Noua tehnologie utilizează un chipset cu învățare automată pentru a filtra și înlătura alte voci și sunete ambientale precum zgomotul produs de vânt sau trafic. Noua tehnologie este acum disponibilă pe adaptorul ASUS AI Noise Canceling Mic și cele mai recente căști cu microfon ROG.

Informații suplimentare sunt disponibile pe pagina dedicată tehnologiei AI de anulare a zgomotului pentru microfon: https://www.asus.com/AI-Noise-Cancelling-Microphone/

Adaptorul ASUS AI Noise-Canceling Mic este primul adaptor din lume de la USB-C la 3,5 mm cu tehnologie AI Mic integrată. Acesta se conectează la orice set de căști prin conectorul audio de 3,5 mm, oferindu-le utilizatorilor sunet de cristal în convorbiri. Chipsetul integrat se ocupă de procesarea tuturor sunetelor, astfel că adaptorul nu afectează performanța dispozitivului mobil, PC sau laptop atunci când este conectat. Cântărind numai 8 grame, adaptorul AI Noise-Canceling Mic include tehnologia exclusivă ASUS Hyper-Grounding pentru a preveni interferențele electromagnetice, pentru sunet fără zgomot. Pe anumite piețe, acesta este disponibil cu un adaptor USB Type-C la Type A.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: