Device-uriTehnologie

ASUS AiMesh AX6100 – sistem cu două routere RT-AX92U

ASUS a lansat AiMesh AX6100 Wi-Fi, o soluție Wi-Fi completă ce constă în două routere wireless ASUS RT-AX92U. Dispunând de cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 6 (802.11ax), care include o varietate de noi tehnologii ce îmbunătățesc vitezele Wi-Fi și capacitatea rețelei, sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 furnizează conexiuni extrem de rapide, stabile și puternice, oriunde în casă. Totodată, oferă atât performanțe pregătite pentru viitor, cât și compatibilitatea cu dispozitivele Wi-Fi actuale și cele mai vechi. 

Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 profită de viteza, capacitatea și stabilitatea oferită de standardul Wi-Fi 6, utilizându-l pentru comunicarea dintre cele două routere, asigurând faptul că utilizatorii se pot bucura de vitezele maxime ale conexiunii Internet, oriunde în casă. Fiecare router dispune de un design tri-band care dedică o bandă Wi-Fi conexiunii către stația conectată și două benzi conexiunii dispozitivelor, pentru maximizarea performanțelor și a stabilității. Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 vine cu securitate AiProtection Pro, de nivel comercial, furnizată de Trend Micro™ pentru a păstra în siguranță față de amenințările venite de pe internet fiecare dispozitiv conectat la rețea. Acest soft de securitate beneficiază de actualizări automate gratuite pentru a asigura protecția rețelei.

Dispune, de asemenea, de funcții avansate de control parental pentru a-i ajuta pe părinți să mențină un mediu sigur pentru copii, atunci când aceștia navighează online, precum și să le monitorizeze și să controleze activitatea pe Internet.

 ASUS AiMesh AX6100 va fi disponibil în România de la începutul acestei luni la un preț de aproximativ 2200 lei.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: