Device-uriPC/LAPTOPTehnologie

ASUS a anuntat laptop-ul ZenBook 3 Deluxe

In cadrul CES 2017 Las Vegas, ASUS a anuntat, pe langa cele doi noi smartphone-uri Zenfone, laptop-ul premium ZenBook 3 Deluxe.

ZenBook 3 Deluxe (UX490) este o versiune îmbunătățită a lui ZenBook 3, un laptop apreciat în lumea întreagă. Se prezinta cu un display de 14 inch FULL HD si integreaza un procesor de generatia a saptea Intel Core i5/i7 Kaby Lake, 16GB memorie RAM LPDDR3 si o placa grafica Intel HD Graphics 620.

ZenBook 3 Deluxe dispune de o tastatură generoasă, cu taste de dimensiuni mari și o cursă de numai 1,2 mm pentru maximum de confort și precizie. Un sistem de iluminare auriu pentru modelul în culoarea Royal Blue și alb pentru versiunea Quartz Grey, iluminează plăcut tastele asigurând o productivitate mai bună în orice condiții de lumină.

Touchpadul fin, acoperit cu sticlă, suportă tehnologia Windows Precision Touchpad, elementele de gestică și scrisul de mână și integrează o funcție de respingere a atingerilor accidentale cu palma. Touchpadul dispune, de asemenea, de un senzor de amprente localizat convenabil în colțul din dreapta sus. Senzorul permite securizarea și deblocarea rapidă a portabilului, cu o singură atingere prin utilizarea Windows Hello și suportă autentificarea securizată în aplicațiile și programele compatibile.

In ceea ce priveste porturile, laptop-ul dispune de 2x porturi USB Type-C cu Thunderbolt 3(suporta doua display-uri 4K UHD), 1x USB Type-C 3.1 Gen 1 si 1x conector audio combo.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: