ASUS te invita la FIFA 19 in Plaza Romania

ASUS Romania invita toti pasionatii de gaming la un nou maraton “Join The Republic”, ce a inceput oficial ieri, 14 martie, si ce se desfasoara pana pe data de 24 martie 2019 in mall-ul Plaza Romania, la etajul 1.

In aceasta perioda se desfasoara asa numitul concurs “Cupa Liceelor”, in care cel mai bun jucator va avea sansa sa castige telefoane ASUS Zenfone, multe alte premiii surpriza sau chiar sa vizitere cel mai mare stadion din Europa, Camp Nou.

ASUS te invita la FIFA 19 in Plaza Romania - 2

Câștigătorul din “Cupa Liceelor” va disputa CUPA ROG în data de 23 martie, iar cel mai bun va primi pe lângă trofeu și marele premiu: excursia la Barcelona. Toți jucătorii calificați în această etapă primesc garantat un telefon ASUS ZenFone.

De asemenea, in perioada 16-23 martie, pasionatii de gaming vor avea parte de sesiuni de gaming Free To Play, in afara orelor de competitie. As mai mentiona faptul ca pe data de 16 martie va fi prezent la standul ASUS, El Nino, care va imparti autografe si va interactiona cu fanii, iar in perioada 22-24 martie, Ovvy, va fi prezent pentru sesiuni de gaming demonstrative. Tot pe data de 24 martie, Dorian Popa va fi prezent la standul de lifestyle pentru a face fotografii cu fanii.

ASUS te invita la FIFA 19 in Plaza Romania - 1