BenQ EL2870U

BenQ EL2870U este unul dintre cel mai noi monitoare de pe piata lansate de compania taiwaneza BenQ, ce se remarca prin faptul ca este primul monitor ce are o rezolutie 4K UHD cu un timp de raspuns de 1ms.

Este un monitor creat special pentru Home Entertainment ce are o dimensiune de 28 inch, ce ofera o experienta de gaming premium si un gameplay fluent si mult superior comparativ cu un televizor 4K normal.

Incorporeaza tehnologia HDR10, oferind astfel o reproducere cat mai naturala a culorilor si dispune de tehnologia AMD FreeSync, cu ajutorul căreia se elimină efectul de tearing, fluidizând imaginile. Dispune de un port DisplayPort 1.4, de doua porturi HDMI 2.0 si de doua difuzoare de cate 2W.

BenQ EL2870U oferă şi două noi moduri, Super Resolution şi Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele menite să îmbunătăţească calitatea imaginii. Dacă modul Super Resolution ajută la optimizarea imaginilor de rezoluţie joasă, prin creşterea densităţii conţinutului de pixeli, modul Smart Focus ajută să te concentrezi mai bine, evidenţiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

De asemenea, monitorul este alegerea perfectă pentru pasionatul de jocuri, oferind suport HDCP 2.2 pentru consolele de gaming 4K, Xbox One X și Playstation 4 PRO. Este disponibil în oferta partenerilor oficiali BenQ din România la un preţ de raft recomandat de 1829 RON.