BlackBerry KEYone - Pret, Specificatii, Detalii, Imagini
BlackBerry KEYone - Pret, Specificatii, Detalii, Imagini

BlackBerry KEYone, cunoscut si sub numele de cod BlackBerry Mercury, a fost lansat oficial aseara intr-un eveniment special de la MWC Barcelona 2017.

Trebuie sa precizez faptul ca noul smartphone “Berry” este realizat de fapt de o alta companie, TCL Communications. BlackBerry este de fapt un partener de licențiere care se ocupă doar de partea de software, TCL ocupandu-se de partea de vânzări, distribuire etc.

Smartphone-ul se prezinta cu un display de 4.5 inch, ce are o rezolutie de 1620 x 1080 pixeli si un aspect 3:2. In interior gasim un procesor de tip mid-range Qualcomm Snapdragon 625 octa-core, 3GB RAM si 32GB memorie interna extensibila printr-un micro SD Card.

Este un smartphone solid, construit in jurul unui cadru de aluminiu cu un strat cauciucat pe partea din spate pentru a oferi un grip cat mai bun. De asemenea, telefonul vine cu o tastatura qwerty, ce integreaza in tasta “Space” un senzor de amprenta.

Foloseste acelasi senzor prezent si pe Google Pixel, Sony IMX378, ce are o rezolutie de 12.3MP si o deschidere f/2.0. Camera de selfie este de 8MP. Vine cu o baterie imensa 3.505 mAh, ce suporta incarcare rapida prin Quick Charge 3.0 si ruleaza Android 7.1 Nougat.

BlackBerry KEYone va fi disponibil in magazinele din Europa incepand cu luna aprilie la pretul de 600€. Totusi la acesti bani ma astept la un procesor din seria Snapdragon 800.