AndroidSoftwareTehnologieTutoriale

Tot ce trebuie sa stii despre Google Assistant

Google Assistant este un asistent cu comanda vocala dezvoltat de catre compania americana Google, ce integreaza tehnologii avansate de inteligenta artificiala. Este capabil sa iti raspunda la o sumedenie de intrebari.

De exemplu poti sa il intrebi: „Cat de departe este luna fata de Pamant?”, „Ce ora este in Tokyo?”,”De ce este cerul albastru?” etc. De asemena, poti seta alarme, remindere, poti sa ii spui sa iti porneasca o anumita melodie de pe Youtube, sa iti dea detalii despre un anumit zbor, sa iti spuna stirile BBC sau CNN, sa iti traduca anumite cuvinte si multe alte chestii.

Ce telefoane primesc Google Assistant?

Initial Google Assistant era prezent doar pe noile telefoane Google, Pixel si Pixel XL, pe device-ul Google Home si prin intermediul aplicatiei Allo. Recent Google a anuntat ca va oferi acest asistent personal la o multime de telefoane cu Android de pe piata.

Telefoanele eligibile pentru Google Assistant trebuie sa aiba minim 1.5GB RAM si display HD/FULL HD/QHD si sa ruleze Android 6.0 Marshmallow sau o versiune mai recenta.

Cum activezi functia Google Assistant?

In primul rand v-a trebui sa va setati telefonul in limba engleza(US). Un al doilea lucru pe care il va trebui sa faceti este sa actualizati aplicațiile Google Play Services si Google la cele mai recente versiuni. Dupa ce veți realiza acești pași, va trebui doar sa tineti apasat pentru cateva secunde pe butonul de Home.

Enjoy!

Video Google Assistant:

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: