lenovo
lenovo

Evan Blass, celebrul leaker de pe Twitter a postat pe reteaua de socializare o fotografie dintr-o sala de conferinte unde era prezentat un slider cu telefoanele de anul acesta ale companiei Motorola (Lenovo).

Aflfam din acest slide PowerPoint ca vor fi lansate in acest an cinci game de telefoane: Z, X, G, E si C. Din gama Z vor face parte doua telefoane, Z Play si Z Force, ce vor fi compatibile in continuare cu actualele Moto Mods, iar din gama X va face parte un singur telefon, ce va avea un display de 5.2 inch FULL HD si un sistem denumit SmartCam.

In ceea ce priveste seria Moto G, aflam ca din aceasta vor face parte doua telefoane, gS si gS+, primul va avea un corp din metal si un display de 5.2 inch FULL HD, iar cel de-al doilea va avea un display de 5.5 inch FULL HD si un sistem dual de camere foto.

Gama Moto E va aduce la pachet doua telefoane, unul va avea un display de 5 inch HD, iar celalalt, Moto E Plus, un display de 5.5 inch HD si o baterie de 5.000 mAh. Seria C, va include doua telefoane low-end, Moto C si Moto C Plus si vor avea ecrane de 5 inch FW(o rezolutie mai mica decat HD) si respectiv 5 inch HD.

Datele de lansare ale tuturor acestor telefoane Motorola(Lenovo) nu se știu încă.