Device-uriTehnologieTelefoane

Cum fotografiaza Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

De fiecare data cand am un device Samsung de tip flagship este o placere sa realizez fotografii si sa le expun pe social media. De la aceasta regula a calitatii in materie de fotografie nu face rabat nici Samsung Galaxy Note20 Ultra, un pionier al domeniului foto primit la teste prin intermediul programului Orange Smartphone Tester. De asemenea, tot pe langa acest device am testat si smartwatch-ul Galaxy Watch3.

Samsung Galaxy Watch3 in varianta 4G LTE eSIM poate fi gasit in oferta Orange la un pret de 2.505 LEI(link), in timp ce Galaxy Note 20 Ultra 5G are 5.080 LEI(link) cu abonament Smart Plus 25.

Specificatii camera foto Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G:

  • camera principal de 108MP, f/1.6, 26mm, PDAF, Laser AF, OIS
  • camera ultra wide de 12MP f/2.2, unghi de vizualizare de 120 grade;
  • camera periscop telephoto de 12MP, PDAF, OIS, zoom optic 5x, zoom hybrid 50x

Avem parte de un sistem complet de camere foto, de la un ultra wide capabil sa surprinda o multime de detalii pana la o camera tip periscop ce permite un zoom optic de pana la 5x sau hybrid de pana la 50x. De asemenea, un sistem de camere ce permite realizarea de filmari la rezolutie 8K cu 24 fps.

Fotografiile sunt exceptionale atat pe timp de zi, contrastul saturatia si HDR-ul fiind reglate cat se poate de corect. De asemenea si pe timp de noapte lucruri sunt extrem de bune, luminozitatea fiind destul de mare, iar nivelul de zgomot fiind extrem de scazut.

Comparativ cu modelul lansat in primavara, Galaxy S20 Ultra, s-a rezolvat si acea problema cu autofocusul, fiind montat un laser autofocus. Pe langa modul night, avem parte si de modul Single Take, care prin intermediul inteligentei artificiale realizeaza diverse cadre, filmari sau GIF-uri cu toate cele 3 camere principale.

Mai jos puteti regasi cateva cadre trase cu noul Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G:

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: