Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Vodafone Romania a anuntat oficial ca toti abonatii sai, persoane fizice, pot folosi aplicatiile de social media, video si muzica fara a consuma traficul de date inclus in abonament.

„Clienții Vodafone pot beneficia de o ofertă unică pe piața telecomunicațiilor, prin care se pot bucura de aplicațiile preferate fără a consuma date din abonament. În această vară, când am lansat Vodafone Pass, cu cele două opțiuni Video Pass și Social & Chat Pass, am revoluționat modul de a interacționa cu clienții noștri, trecând dincolo de simplul pachet de GB oferit în abonament. Acum extindem beneficiile din ofertă adaugând site-urile și aplicațiile de muzică, integrate în această experiență care simplifică accesul clienților la conținutul online preferat. Mai mult, multiplicăm modalitățile prin care se pot bucura de această ofertă, dându-le posibilitatea de a transfera beneficiile și către prietenii lor,” declară Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Optiunea Vodafone Pass, care include Social & Chat Pass, Video Pass si Music Pass, este disponibila atat pentru clientii noi ai retelei, cat si pentru cei care isi reînnoiesc abonamentele.

De exemplu, dacă un client achiziționează un abonament de 18 euro, va beneficia pe toată durata contractului de Social & Chat Pass și Music Pass, precum și de 4GB de internet mobil valabil și în roaming în Spațiul Economic European, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming, precum și 600 de minute internaționale pe mobil. Pentru contractele noi Super RED cu valoare începând de la 22 de euro, toate cele trei componente Vodafone Pass sunt incluse.