Telekom Romania / Germanos

Telekom Romania a anuntat noi oferte speciale #Netliberare pentru abonatii si pentru utilizatorii Cartelei Telekom de la pretul special de 5 euro.

Astfel, absolut toti utilizatorii operatorului telecom roz beneficiaza de trafic gratuit in aplicatiile Social Media, precum Facebook, Facebook Messenger si Whatsapp, fara a consuma traficul de date inclus la preturi incepand de la 5 euro credit. In plus, reteaua telecom ofera clientilor un bonus consistent de internet de 30GB, la viteze 4G, valabil 30 de zile.

“Noile noastre oferte #Netliberare lansate astăzi susţin tendinţele şi preferinţele clienţilor pentru acces la aplicaţiile de social media şi de video streaming, oricând şi oriunde s-ar afla, direct pe telefonul mobil. Utilizatorii Cartelei Telekom se pot bucura de trafic gratuit în cele mai populare aplicaţii de social media – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp – fără a consuma resursele de date incluse. În plus, atât clienţii prepaid, cât şi cei ai serviciilor mobile pe bază de abonament, au la dispoziţie trafic generos de date care le oferă acces la aplicaţiile preferate, fără grija consumului de date. Telekom susţine, astfel, promisiunea #Netliberare, de a face accesul la Internet mai accesibil tuturor consumatorilor”, a spus Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare sunt disponibile pe telekom.ro.