Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Vodafone Romania a lansat oficial campania „Traieste viata ca un joc”, avand la baza mesajul „Traieste frumos, inainte de toate” si aducand o multime de premii pentru utilizatorii de servicii Vodafone preplatite.

La fiecare reîncarcare a cartelei, clienții prepay primesc o cutie virtuală (Mystery Box) în care găsesc un set de cartonașe. Pentru o reîncărcare de sub 5 euro, primesc un cartonaș, iar pentru valori de peste 5 euro, numărul cartonașelor este egal cu suma respectivă, clienții având posibilitatea de a câștiga astfel până la 15 cartonașe. Utilizatorii serviciilor preplatite Vodafone primesc, de asemenea, câte un cartonaș la fiecare accesare zilnică a jocului din contul MyVodafone. Cartonașele pot fi de tip ˶Joker”, acestea aducând premii instant sau pot fi adunate în patru colecții denumite după tipurile de premii atașate: Mașină, Telefon, Vacanță, Cumpărături. Pentru a câștiga un premiu dintr-o anumită categorie, inclusiv autoturismul Mercedes-Benz A-Class, utilizatorii trebuie să colecționeze toate cartonașele corespunzătoare categoriei respective.

Premiile instant atașate cartonașelor de tip ˶Joker” includ bonusuri de date de la 1.000 MB la 100.000 MB, oferte speciale de la partenerii Vodafone, precum și alte premii.