Instagram
Instagram

In acest articol voi prezenta cea mai simpla metoda prin care poti aplica pentru a avea profilul/contul verificat pe Instagram si o serie de reguli care trebuie indeplinite pentru a avea parte de acel badge(ecuson).

Pentru a avea profilul/contul de Instagram verificat trebuie urmati acesti pasi:

  1. Fii sigur ca esti conectat la contul de Instagram pentru care vrei sa soliciti verificarea;
  2. Deschide profilul si acceseaza meniul din partea dreapta
  3. Atinge panoul de Setari si acceseaza seciunea Solicita Verificare/Request Verification;
  4. In acest meniu tot ce va trebui sa faci, este sa iti completezi numele complet si sa incarci o fotografie cu buletinul tau;

Pentru a avea contul de Instagram verificat, trebuie sa indepliniste si o serie de reguli. In primul rand, contul trebuie sa reprezinte o persoana sau o afacere pe care o reprezenta, nu o pagina de interes general in care sunt postate meme-uri, glume etc. In al doilea rand, contul trebuie sa fie autentic si sa reprezinta o persoana reala, o afacere sau o entitate inregistrata.

Iti recomand sa citesti articolul Cum sa faci followeri/followers pe Instagram.

Un al treilea criteriu pe care trebuie sa il indeplineasca contul de Instagram, este acela ca trebuie sa fie public, nu privat, sa aiba o fotografie de profil, o biografie si cel putin o postare. De asemenea, contul trebuie sa prezinte o persoana, o marca sau o entitate foarte cautata, care are un un numar semnificativ de followeri.

Citeste si Ce hastag-uri/hashtags sa folosesti la o postare pe Instagram