Cum sa ai matchuri/compatibilitati/succes pe Tinder

„Cum sa ai mai multe matchuri pe Tinder”, „Cum sa ai compatibilitati pe Tinder” sau „Cum sa ai succes pe Tinder” sunt intrebari pe care si le pune orice baiat/fata care are cont pe celebra aplicatie de dating.

Eu unul am reusit cam intr-o luna si un pic sa am in jur de 100+ match-uri, dar am auzit de la cineva ca in aproape un an sau mai putin a reusit sa aiba 1000 de match-uri.

Fotografia de profil și cele aferente

Cel mai important aspect in profilul de pe Tinder îl reprezintă fotografia de profil și respectiv cele aferente acesteia. Pentru prima fotografia, fie că ești fata, fie că ești băiat, încearcă să o alegi pe cea mai bună pe care o ai, care sa fie clara, luminata, sa iti puna fata in evidenta, sa nu fie cu alte persoana, sa nu porti ochelari sau vreo sapca/palarie si sa nu fie alb-negru.

Pe langa fotografia principala incearca sa mai pui pe langa ea inca trei-patru fotografii, unele dintre acestea sa nu fie doar cu fața, ci cu intreg corpul, pentru a vedea lumea cu arăți exact.

Descrierea

Eu de exemplu mi-am pus la descriere faptul ca sunt student si am precizat inaltimea pe care o am. Acum, fiecare scrie si pune ceea ce vrea in descriere, dar cel mai bine ar fi sa te descrii in cateva cuvinte. De asemenea, as recomanda sa nu existe descriere de genul „te astept păpușă sa imi dai swipe right” sau descrieri foarte mari ca lungime.

Alte lucruri de știut

  • conecteaza-ti contul de Instagram la Tinder, asta pentru a da un plus de credibilitate contului de Tinder(sa nu creada cineva ca e fake);
  • ai un numar limitat de swipe right-uri si dupa ce le utilizezi, trebuie sa astepti 12 ore;

Nu incerca sa fii ceea ce nu ești!