Home Diverse Cum sa ascunzi like-urile/aprecierile de pe Instagram

Cum sa ascunzi like-urile/aprecierile de pe Instagram

0
Instagram
Instagram

Recent compania detinuta de catre gigantul Facebook, Instagram, a introdus in aplicatie posibilitatea ascunderii like-urilor sau aprecierilor la postari. Astfel daca esti nou pe site, postul de fata iti va spune Cum sa ascunzi like-urile/aprecierile de la postari de pe Instagram.

In trecut am mai facut postari precum Cum sa faci followeri/urmaritori pe Instagram, Ce hashtag-uri sa folosesti la o postare pe Instagram sau Cum sa strangi mai multe like-uri la poze pe Instagram pe care te invit sa le citesti daca esti un mare fan al Instagram-ului.

Cum sa ascunzi like-urile/aprecierile de pe Instagram

Intreaga procedura de ascundere a like-urile/aprecierilor este extrem de simpla si necesita urmarirea acestoi pasi:

  1. Intra in aplicatie si acceseaza-ti propriul profil
  2. Apasa pe Meniul din dreapta sus si intra in categoria Settings
  3. Din lista respectiva acceseaza Privacy si apoi Posts
  4. Activeaza Hide Like and View Counts

Practic activand aceasta optiune nu vei mai vedea numarul total de like-uri si views de la postarile altor conturi de Instagram. Pentru a ascunde numarul de like-uri/aprecieri de la propriile tale postari nu trebuie sa faci altceva decat sa intri in categoria Advanced Settings atunci cand creezi o noua postare si sa activezi optiunea Hide Like and View Counts on This Post.

De ce sa iti ascunzi like-urile/aprecierile de pe Instagram

S-a dovedit științific faptul ca o multime de utilizatori tineri, ajung sa se teama ca propriile postari nu vor avea suficiente like-urile, ducand mai departe la anxietate si diverse frustrati pe aceasta tema. Astfel, daca esti o persoana care are astfel de probleme, este recomandat in a-ti activa aceasta optiune atat pentru postarile altor conturi, cat si pentru postarile proprii.