Instagram
Instagram

Cum sa strangi mai multe like-uri la poze pe Instagram, cum sa cresti numarul de like-uri sau cum sa faci zeci sau sute de like-uri pe Instagram, sunt intrebari pe care le pun cei mai multi utilizatori ai retelei sociale.

1. Continut de Calitate

Fara doar si poate, pentru ca o fotografie sa primeasca multe like-uri, trebuie sa fie frumoasa si sa fie editata corect si bine. Evita sa postezi fotografii care sunt banale, care nu au nimic special, care sunt lipsite de detalii etc. De asemenea, evita sa postezi o fotografie care nu iti place, doar pentru a avea continut postat in acea zi.

2. Numarul de followeri

Poti livra un continut bun, placut ochiului, dar daca nu ai followeri este degeaba. Numarul de like-uri creste direct proportional cu numarul de followeri pe care ii ai. Nu te gandi oricum ca daca ai 1000 followeri vei avea si 1000 de like-uri de la acestia, numarul de like-uri fiind deseori de 4-5 ori mai mic. Iti recomand sa citesti articolul Cum sa faci followeri/followers pe Instagram.

3. Foloseste hashtag-uri, hashtag-uri, hashtag-uri

Este cea mai buna metoda prin care alti utilizatori ai retelei te pot descoperii. Asa cum am mai spus, in general trebuie sa te orientezi in functie de fotografia pe care o veti posta, daca aceasta este una cu cu un apus, vei adauga hashtag-uri care au legaura cu apusul, cu orasul sau din zona din care ati facut fotografia si cu dispozitivul cu care ati facut.  Citeste si Ce hashtag-uri/hashtags sa folosesti la o postare pe Instagram.

4. Alte lucruri de care sa tii cont

  • Incearca sa fii activ si sa postezi macar in fiecare zi;
  • Daca vrei sa postezi doua fotografii pe Instagram in aceeasi zi, posteaza-le la un interval orar diferit;
  • Observa cand followeri tai sunt mai activi(poti face acest lucru daca ai contul pe Business in sectiunea Statistici);