TehnologieTelecom

Digi Mobil lanseaza oferta de sarbatori

Noua oferta de sarbatori a Digi Mobil ofera reduceri de pana la 350 de lei la achizitia oricarui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioada de 12 luni. Promotia se adreseaza clientilor noi care contracteaza pana la 31 decembrie 2016 servicii fixe si mobile din portofoliul Digi.

Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primeste o reducere de 50 de lei, iar daca isi porteaza numarul de abonament in reteaua Digi Mobil, se adauga suma cadou de 100 de lei, promotionala pentru portare. Utilizatorii care vin in reteaua la Digi Mobil cu numarul de cartela din alta retea primesc 50 de lei.

Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate in reteaua Digi (fix-mobil), dar si in alte retele nationale si internationale (fix-mobil) si trafic lunar de date mobile de pana la 10 GB in reteaua 3G si de pana la 50 GB in reteaua 4G.

Clientii isi pot suplimenta valoarea cadoului pana la 350 de lei daca opteaza si pentru alte servicii din portofoliul Digi:

 

Valoare cadou/lei

 

Serviciu contractat

50 Digi TV
90 Digi Net Fiberlink 1000
20 Digi Net Mobil
20 Digi Tel
20 Activare factura electronica

 

Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrala pentru achizitionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil.

In cazul in care isi doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clientii pot opta pentru discount de 50% din pretul acestuia, timp de 12 luni, daca isi porteaza numarul de abonament la Digi Mobil.

Utilizatorii care isi porteaza numarul de cartela din alta retea la Digi Mobil, beneficiaza de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioada de 6 luni.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: