Device-uriTehnologieTelefoane

Google lanseaza telefoanele Pixel si Pixel XL

Google a lansat astazi intr-un eveniment special, telefoanele Pixel si Pixel XL. Telefoanele vin corpuri din aluminiu, iar un sfert din spatele acestora este din sticla. De asemenea, avem parte de senzori de amprenta ce sunt amplasati pe spate.

Smartphone-urile se diferentiaza doar la nivel de dimensiune a ecranului, la rezolutie si la nivel de baterie. Google Pixel are un display Amoled de 5 inch FULL HD si o baterie de 2.770 mAh, iar Pixel XL are un display Amoled de 5.5 inch QHD si o baterie de 3.450 mAh. Ni se promite o autonomie de pana la 7 ore, doar pentru o incarcare de 15 minute a bateriei.

google Pixel and Pixel XL 2
google Pixel and Pixel XL 2

Ambele telefoane integreaza cel mai noi procesor quad-core de la Qualcomm, Snapdragon 821, 4GB RAM LPDDR4 si 32/128GB memorie interna.  In ceea ce priveste camerele, cea principala are o rezolutie de 12.3 megapixeli, o deschidere f/2.0 si o dimensiune a pixelului de 1.55µm, iar cea de selfie este de 8 megapixeli.

In ceea ce priveste conectivitatea, telefoanele vin cu port USB type-C, cu 4G LTE, Bluetooth 4.2 si Wifi 802.11 a/b/g/ac. Goole Pixel si Pixel XL vor fi disponibile in trei variante de culoare: Quite Black, Really Blue si Very Silver. Pretul de pornire este de 649$.

Telefoanele sunt disponibile la precomanda in Romania(link)

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: