CompaniiTehnologie

HP achizitioneaza brandul HyperX de la Kingston

HP a anuntat oficial achizitia a uneia dintre cele mai mare divizii de periferice pe piata si anume HyperX, subbrand al celor de la Kingston. Practic prin aceasta achizitia HP stimuleaza cresterea business-ului de PC-uri, unde perifericele și jocurile sunt segmente atractive.

Achizitia diviziei, ce include produce precum casti, tastaturi, mouse-uri, mouse-uri, microfoane si accesorii pentru console, se ridica la suma de 425 de milioane de dolari. De asemenea, este de mentionat faptul ca gigantul Kingston va pastra in continuare divizia de memorii flash, DRAM si SSD-uri pentru gaming sub brandul HyperX.

Declaratie oficiala:

“HyperX este lider în producerea perifericelor, cu o tehnologie recunoscută şi apreciată de pasionaţii de jocuri din întreaga lume, de aceea suntem încântați să le urăm bun venit în familia HP.” a declarat Enrique Lores, Președinte și CEO HP Inc. “Vedem oportunități semnificative pe piața perifericelor, iar adăugarea brandului HyperX la portofoliul nostru va conduce la noi surse de inovație și creștere pentru afacerea noastră.”

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: