HTC Vive Pro Pret Romania

HTC VIVE Pro, unul dintre cele mai puternice si echipate Virtual Reality lansate de catre compania taiwaneza HTC, este disponibil oficial in Romania. Sistemul VR a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor celor mai exigenti utilizatori VR de astazi.

HTC VIVE Pro Pret Romania

Consola simpla HTC VIVE se vinde de aproximativ trei ani in Romania la un pret de 3.589 LEI. Pe de alta parte, noul HTC VIVE Pro porneste de la un pret de 5.087 LEI doar pentru handset, iar varianta Starter Kit are un pret de 6.511 LEI.

Intreaga oferta poate fi vazuta AICI.

Detalii despre HTC VIVE Pro

HTC VIVE Pro este o solutie completa pentru profesionatii VR, ce include o casca, doua controlere wireless si doua statii de baza SteamVR imbunatatite, cu o capacitate mărită de acoperire a spațiului. Casca vine cu afișaje dual-OLED, pentru o rezoluție mai mare a imaginii de pana la 2880×1600 combinat,  aceasta reprezentând o creștere cu 78% față de sistemul original VIVE. De asemenea, dispune de o rată de refresh de 90 Hz, de un câmp vizual de 110 grade și de un microfon încorporat.

Pe lângă aceste aspecte vizuale, HTC VIVE Pro vine la pachet cu o pereche de căști integrate, de înaltă performanță, și cu un amplificator încorporat, care creează un sentiment sporit de prezență și sunet. Aceste îmbunătățiri grafice și audio permit utilizatorilor să experimenteze VR-ul la un nivel superior, făcându-i să trăiască cea mai realistă experiență virtuală de pe piață la ora actuală.

Sistem minim recomandat:

  • procesor Intel Core i5-4590 sau AMD FX 8350 (versiuni echivalente sau mai bune);
  • placa video NVIDIA GeForce GTX 970 /Radeon R9 280 (versiuni echivalente sau mai bune);
  • peste 4GB RAM;
  • un port 1x HDMI 1.4 sau DisplayPort 1.2 sau mai nou;
  • un port 3.0;
  • sistem de operare: Windows 7 SP1, Windows 8.1 sau Windows 10;