Huawei Watch 3 a fost lansat pe piata locala (1)

Ieri, printr-un eveniment special, Huawei a marcat oficial lansarea pe piata din Romania a noii game de ceasuri inteligente Huawei Watch 3, ce se remarca in special prin faptul ca vin echipate cu sistemul de operare proprietar Harmony OS 2.0. Un alt lucru de punctat in cazul celor care dau precomanda de pe magazinul Huawei Online Store(sau din magazinele partenere) in perioada 23 iunie – 6 iulie primesc cadou, in functie de varianta aleasa, o pereche de casti FreeBuds 4i sau o pereche de casti FreeBuds Pro.

Noua serie de ceasuri include doua modele din titan sau piele corespunzatoare device-ului Pro si doua modele cu benzi din cauciuc sau piele pentru modelul Non-Pro denumit de catre companie si Active. Pe lângă funcțiile profesionale de monitorizare a sănătății și fitness-ului și autonomia ultra-ridicată a bateriei, seria HUAWEI WATCH 3 include pentru prima dată apelurile e-sim și un senzor de  înaltă precizie pentru detectarea temperaturii pielii.

HUAWEI WATCH 3 Pro dispune de o autonomie a bateriei ultra-ridicată de 5 zile în modul smart și de 21 de zile în modul ultra-long battery life. HUAWEI WATCH 3 poate rămâne pornit timp de 3 zile în modul smart și 14 zile în modul ultra-long battery life. 

Seria HUAWEI Watch 3 oferă opțiuni diverse pentru clienți. WATCH 3 Pro este disponibil pe piață în versiunile Elite și Classic, în timp ce WATCH 3 este disponibil în versiunile Active și Classic. Preturile pornesc de 1699 LEI si ajung la 2499 LEI.