Device-uriTehnologieTelefoane

Motorola Defy a fost anuntat oficial

In 2010, Motorola prezenta DEFY, un smartphone rugged ce rula Android 2.1 cu asa numitul skin MOTOBLUR UI. 11 ani mai tarziu, compania de sub brandul Lenovo a lansat in parteneriat cu Bullitt Group noul smrtphone DEFY, ce vine cu un corp unibody din plastic, rezistent la apa si praf IP68, ce poate fi folosit intre temperaturi de -25°C si respectiv +55°C.

La baza Motorola DEFY este practic un Moto G9 Play, avand un ecran de 6.5 inch HD+ protejat de o sticla Corning Gorilla Glass Victus, iar notch-ul include o camera de selfie de 8MP. Pe de alta parte, pe spate regasim un modul principal de 48MP, si doua module de 2MP pentru fotografii macro si de tip depth. In interior regasim un procesor Snapdragon 662, alaturi de 4GB si 64GB memorie interna.

Bateria are o capacitate de 5000 mAh si poate fi incarcata cu succes cu ajutorul incarcatorului din pachet de 20W. Motorola Defy va fi disponibil pe anumite piețe europene și America Latină în următoarele săptămâni, la un preț recomandat de pornire de 329 EUR.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: