TehnologieTelecom

iPhone 6s și iPhone 6s Plus, disponibile la precomandă pe QuickMobile

aduce în exclusivitate pe piața locală telefoanele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, anunțate în urmă cu două zile în SUA. Terminalele sunt disponibile de astazi, 12 septembrie, la precomandă, iar din 30 septembrie vor începe livrările.

Smartphone-urile, noile vârfuri de gamă ale Apple, vor ajunge în România, prin intermediul , începând cu 30 septembrie, la doar 5 zile de la lansarea oficială în SUA.

În cadrul evenimentului Apple, care a avut loc la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco,, respectiv varianta cu un ecran mai mare a acestuia, , au fost prezentate ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment.

Cele două telefoane au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, însă vin cu multiple îmbunătățiri. Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor și aduce jocurile la un nivel superior.

Primul val de țări pentru care iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi este format din SUA, Australia, Marea Britanie, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, însă QuickMobile aduce și România în grupul țărilor care se vor bucura primele de aceste telefoane.

iPhone 6s:

  • varianta cu 16GB:
  • varianta cu 64GB:
  • varianta cu 128GB:

iPhone 6s Plus:

  • varianta cu 16GB:
  • varianta cu 64GB:
  • varianta cu 128GB:

 

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: