Device-uriTehnologieTelefoane

Telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate oficial

Apple a lansat astazi intr-un eveniment special din San Francisco smartphone-urile iPhone 7 si iPhone 7 Plus. 

>>> iPhone 7 si iPhone 7 Plus Pret Romania(link)

Noile telefoane Apple, pastreaza aproape acelasi design ca si telefoanele lansate anul trecut, diferenta facand-o doar pozitionarea antenelor si proeminenta camerei foto. De asemenea, in continuare telefoanele au corpuri unibody din aluminiu.

iPhone 7
iPhone 7

iPhone 7 are un display de 4.7 inch, o rezolutie de 1334x750pixeli, o densitate a pixelilor de 326ppi, iar 7 Plus are un display de 5.5 inch, o rezolutie FULL HD si o densitate a pixelilor de 401ppi. In interior poate fi gasit un procesor quad-core pe 64bit Apple A10 Fusion, un GPU pe sase nuclee si 32/128/256GB memorie interna.

Pentru varianta cu display de 4.7 inch s-a folosit un senzor de 12 megapixeli, ce are o deschidere f/1.8. Pentru camera principala de pe 7 Plus s-au folosit doi senzori de 12 megapixeli. Un senzor are functie wide angle(deschidere f/1.8), iar celalalt functie telephoto(deschidere f/2.8). De asemenea, ambele telefoane vin cu stabilizare optica(expunere de 3 ori mai lunga), cu un Quad-LED Flash si cu Auto HDR. Primim inregistrare 4K la 30 fps-uri si FULL HD la 60 fps-uri.

iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus

Camera de selfie de pe ambele smartphone-uri este de 7 megapixeli, are o deschidere f/2.2, stie sa filmeze FULL HD si sa stabilizeze automat imaginile.

Interesant este faptul ca noile telefoane au certificare IP67, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la apa si la praf. Din pacate Apple a renuntat la ambele telefoane la jack-ul de 3.5mm. In locul jack-ului a fost pozitionat inca un speaker audio. Conectarea castilor la portul lightining se va realiza printr-un adaptor special care va fi inclus in pachetul de retail.

iPhone 7

In ceea ce priveste autonomiile bateriilor, 7-le are o autonomie mai mare decat 6s cu 2 ore, iar 7 Plus o autonomie mai mare decat 6s Plus cu o ora. Sistemul de operare este iOS 10.

Ambele telefoane Apple vor fi disponibile in cinci variante de culoare: roz, gold, silver, black si jet black. iPhone 7 va avea un pret de pornire de 649$, iar 7 Plus un pret de pornire de 769$.

Precomezile vor incepe de pe data 9 septembrie, iar livrarile se vor face incepand cu data de 23 septembrie si la noi in tara.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: