Device-uriTableteTehnologie

Lenovo a lansat oficial Yoga Book in Romania

Lenovo a lansat alaltaieri intr-un eveniment special din Bucuresti, tableta/laptop-ul 2-in-1 Yoga Book. Pot spune ca este cea mai surprinzatoare si uimitoare tableta pe care am vazut-o lansata in ultimii ani. Tableta poate fi gasita la pretul de 2.899 LEI si poate fi achizitionata de AICI.

Avand o greutate de 690 grame si o grosime de doar 9.6mm, tableta se prezinta cu un dispaly IPS LCD de 10.1 inch FULL HD si cu patru difuzoare Dolby Atmos. In interior gasim un procesor Intel Atom X5-Z8550, 64GB memorie interna si 4GB RAM.

img_20161103_192702

Cele mai spectaculoare lucruri la aceasta tableta ar fi design-ul, tastatura si stylus-ul. Tastatura Halo este o tastatură backlit cu functii touch si interfata fluida. Tastatura nu prezintă taste fizice, apărând ca un contur solid pe cel de-al doilea element al tabletei doar atunci când este necesar. Tastatura se adaptează constant obiceiurilor de tastare ale utilizatorului, integrând un software de anticipare și învățare artificială care permite și o optimizare continuă.

img_20161103_183855

Lipsa tastelor fizice permite compatibilitatea suprafeței tastaturii Halo cu accesoriul standard Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare. Inspirat de eleganța și simplitatea unui notebook, Yoga Book vine ca o recunoaștere a plăcerii reale a scrierii și desenului pe hârtie. Acum, utilizatorii au la dispoziție un accesoriu similar cu un stilou real atunci când preferă să scrie pe o foaie de hârtie care acoperă tastatura sau cu un stylus care funcționează direct pe suprafața tastaturii.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: