Device-uriPC/LAPTOPTehnologie

ASUS ROG G701VI a fost lansat oficial

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat astazi laptop-ul de gaming ROG G701VI, ce este echipat cu placa video Nvidia GeForce GTX1080.

Noul laptop ASUS se prezinta cu un display de 17.3 inch, ce are o rezolutie FULL HD si o rata de refresh impresionanta de 120Hz. Sub capotul „monstrul”, are un procesor Intel Core i7-6820HK Skylake de tip octa-core, o placa video Nvidia GeForce GTX1080, 64GB memorie RAM.

Avem parte si de tehnologia NVIDIA G-SYNC, ce reduce latențele, minimizează ruptura cadrelor și deformările grafice. De  asemenea aceasta ajută la obținerea efectelor grafice fluide, fără a afecta performanțele sistemului.

In ceea ce priveste conectivitatea, laptop-ul vine cu urmatoarele lucruri: 1x USB3.1-Type C, 3x USB 3.0, 1x Headphone-out jack, 1 x Thunderbolt, 1x RJ45, 1x HDMI, 1x mini Display Port, 1x Microphone-in jack.

Tastatura ce acceptă până la 30 de apăsări simultane asigură utilizatorul că fiecare comandă complexă va fi preluată în mod corect. Pe lângă acestea, un amplificator audio și un ESS DAC generează un sunet mai bogat și mai detaliat, cu bass puternic și mai puține distorsiuni.

ROG G701VI are un profil subțire de 32.5mm, fiind cu o treime mai subțire decât precedentul G752, și un design nou ROG Bio-Armor în schemele coloristice ROG Armor Titanium și Plasma Copper.

Deocamdata nu exista informatii despre pretul acestuia.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: