Intel Honeycomb Glacier

În cadrul Computex 2019, Intel a prezentat un concept de laptop cu doua ecrane special creat pentru gaming, denumit Intel Honeycomb Glacier.

Dacă laptopurile convenționale sunt contruite din doua părți, Honeycomb Glacier este construit din trei segmente ce se desfășoară pe verticală la o înălțime destul de mare. Ce este interesant în cazul acestui concept il reprezinta faptul ca la o folosire îndelungată nu iti va afecta coloana cervicală, asa cum o face un laptop convențional, ce te obliga indirect sa îți înclini capul pentru a vedea mai bine.

Ecranul de 12.3 inch de deasupra tastaturii este axat oarecum pe productivitate, astfel ca pe acesta vor putea fi afișate ferestre de Twitch(in cazul in care faci streaming live), Slack, Discord etc.

La cât de interesant este acest laptop, din pacate nu va ajunge niciodată pe piață, asta deoarece Intel este un producător de chipuri, nu un designer de laptopuri. Dar odată cu acest concept, ceilalți producători de pe piață precum Lenovo, ASUS, HP etc. s-ar putea insipira din acest design pentru a aduce modele similare.