LG G7 ThinQ - Detalii, Specificatii, Pret

LG G7 ThinQ este smartphone-ul high-end al companiei coreene LG lansat oficial ieri, ce concureaza cu telefoane precum Samsung Galaxy S9(review), Google Pixel 2 XL, Huawei P20 Pro etc. Noul smartphone LG, se remarca in special prin noul tip de display, prin design si prin sistemul imbunatatit al camerelor foto.

LG G7 adopta un display LCD, cu notch, raport de 19:5:9, ce are o dimensiune de 6.1 inch si o rezolutie de 3120 x 1440 pixeli. Ce este interesant la acest display, este faptul ca poate sa ajunga la o luminozitate maxima de 1000 niti.

In ceea ce priveste design-ul telefonului, telefonul este construit dintr-un cadru din metal si vine cu sticla atat pe fata, cat si pe spate. Primim rezistenta la socuri MIL-STD-810G si rezistenta la apa si praf IP68.

Bateria este una Qnovo, ce ofera o durata de viata mult mai mare de-a lungul anilor, ce are o capacitate de 3.000 mAh si ce se incarca rapid prin Quick Charge 3.0, cat si wireless WPC si PMA.

Sub capota regasim un procesor Qualcomm Snapdraon 845 de tip octa-core, 6GB RAM si 128GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card. Avem parte de conectivitate 4G LTE-A, ceea ce permite viteze de descarcare de pana la 1Gbps si viteze de upload de pana la 150Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/nac, NFC si Bluetooth 5.0.

In ceea ce priveste sistemul de camere, pentru cea principala regasim doi senzori de 16MP, unul avand o diagragma f/1.6, stabilizare optica si un camp vizual de 71 de grade, iar celalalt avand lentile f/1.9, focus fixat si o deschidere f/1.9. Avem parte de inteligenta artificiala, pentru recunoasterea obiectelor si a peisajelor si un mod pentru realizarea de portrete. Camera de selfie este de 8MP, are o deschidere f/1.9 si un camp vizual de 90 de grade.

LG G7 ThinQ uleaza Android 8.1 Oreo si vine la bord cu LG AI Pack 2.0. Este promisa si actualizarea la Android P atunci cand va fi lansata versiunea finala. Culorile in care va fi disponibil sunt Platinum Gray, Aurora Black, Moroccan Blue si Raspberry Red. Nu exista detalii despre pret si disponibilitate, dar cel mai probabil pretul va trece de pragul de 700 euro.