Lidl

Lidl Digital este cel mai nou HUB de tehnologie lansat de catre Lidl in Romania, ce va furniza solutii de management si e-commerce pentru platformele digitale ale retailer-ului.

Prin deschiderea acestui Hub in Bucuresti, Lidl Digital isi propune sa dezvolte solutii tech creative pentru tendintele digitale de consum.

In cursul anului 2018, Lidl Digital va angaja peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java. Echipa își va concentra activitatea pe creșterea platformelor digitale Lidl.

Declaratie oficiala:

”Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani. Este încă o dovadă a faptului că specialiștii români în IT sunt nu doar foarte talentați, ci și foarte bine pregătiți, capabili să facă față cu succes unor provocări globale, mai cu seamă că Lidl este o companie prezentă în 30 de țări”, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.