Motorola Moto X4
Motorola Moto X4

In cadrul IFA Berlin 2017, Lenovo prin subsidiara sa Motorola a lansat smartphone-ul midrange Moto X4, ce se remarca prin design, prin sistem dual de camere foto si prin faptul ca are integrat asistentul Alexa.

Smartphone-ul este construit in jurul unui cadru din metal si vine cu sticla atat pe spate, cat si pe fata. Display-ul este unul IPS LCD, are o dimensiune de 5.2 inch si o rezolutie FULL HD.

In interior regasim un procesor Qualcomm Snapdragon 630 de tip octa-core, 3GB RAM, 32GB memorie interna si o baterie de 3.000 mAh ce suporta incarcare rapida. Telefonul vine cu certificare IP68, ceea ce ii garanteaza rezistenta la apa si la praf.

Sistemul dual de camere foto este alcauit dintr-un senzor de 12MP, cu deschidere f/2.0 si cu autofocalizare Dual Pixel + un senzor de 8MP, ce are o deschidere f/2.2 si lentile wide angle. Regasim posibilitatea de a face fotografii cu efect bokeh, fotografii wide angle si inregistrari 4K. Camera de selfie este de 16MP, are o deschidere f/2.2 si este acompaniata de un LED Flash.

Restul specificatiilor includ LTE Cat.13, optional dual-SIM, scanner de amprente, 3 microfoane, Blueooth 5.0 cu optiunea de conectare la 4 boxe wireless si port USB Type-C.

Moto X4 ruleaza Android Nougat si integraza asistentul inteligent Amazon Alexa. Va fi disponibil din aceasta toamna in doua variante de culoare Super Black si Stering Blue din septembrie la pretul de 399 euro.