Motorola Moto G5S & Moto G5S Plus - Pret Romania si Disponibilitate
Motorola Moto G5S & Moto G5S Plus - Pret Romania si Disponibilitate

Lenovo, prin subsidiara sa Motorola Mobility a lansat oficial la nivel global Moto G5S(review) si Moto G5S Plus. Fata de generatia trecuta, formata din Moto G5 si Moto G5 Plus, noile terminale vin cu imbunatatiri la nivel de constructie(adica vin cu corpuri unibody din metal), la baterie si la camera foto.

Moto G5S

Smartphone-ul vine cu un display de 5.2 inch, ce are o rezolutie FULL HD. Integreaza un procesor Qualcomm Snapdragon 430 de tip octa-core, 3GB RAM si 32GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 128GB.

Ruleaza Android 7.1 Nougat si integreaza o baterie de 3.000 mAh, in comparatie cu precedentul Moto G5 care integra o baterie de 2.800 mAh. Camera principala este de 16MP, iar cea de selfie este de 5MP si are functie wide.

Va fi disponibil in doua variante de culoare, Lunar Grey si Fine Gold la pretul de 249 euro.

Moto G5S Plus

Noutatea la G5S Plus o reprezinta camera principala, care este de acum formata din doi senzori de 13MP, ce permite crearea de fotografii tip portret cu un efect bokeh. De asemenea, sistemul este capabil de inregistrare la rezolutie 4K.

Primim un display de 5.5 inch FULL HD, un procesor Snapdragon 625 tactat la o frecventa de 2GHz, 3/4GB RAM si 32/64GB memorie interna.

Va fi disponibil in aceleasi variante de culoare ca si Moto G5S de la un pret de 299 euro.