Device-uriTehnologieTelefoane

Moto Z2 Play a fost anuntat oficial, alaturi de noi Moto Mods

Dupa o multime de leak-uri si informatii aparute pe internet, Moto Z2 Play a fost lansat oficial. Fata de generatie trecuta, noul smartphone aduce schimbari la nivel de design, la componentele interne, la camera si la capacitatea bateriei. De asemenea, odata cu noul smartphone au fost lansate si noi Moto Moduri.

Moto Z2 Play este mult mai subtire decat modelul precedent cu circa 1mm si se prezinta cu un corp unibody din metal. Vine cu un display IPS LCD de 5.5 inch FULL HD si cu un procesor Qualcomm Snapdragron 626. Vor exista pe piata doua variante, una cu 3GB RAM si 32GB memorie interna si una cu 4GB RAM si 64GB.

Camera principala are o rezolutie de 12 megapixeli, o deschidere f/1.7, vine cu focalizare dual-pixel si este capabila de filmare 4K. Camera de selfie este de 5 megapixeli, are o deschidere f/2.2 si este acompaniata de un LED FLash in doua tonuri.

Integreaza o baterie de 3.000 mAh, ce suporta incarcare rapida prin Turbo Charge(0-50% in doar 20 de minute) si ruleaza Android 7.1.1 Nougat. Un alt avantaj al noului smartphone Motorola ar fi acela ca este compatibil cu Moto Modurile(link review) lansate anul trecut.

Asa cum am spus si in introducere au fost lansat noi Moto Moduri: Moto GamePad, JBL SoundBoost 2, Moto TurboPower si Moto Style Sheel-uri cu incarcare wireless.

Moto GamePad un nou accesoriu ce iti permite să iti transformi telefonul Moto Z într-o consolă de gaming cu o singură mișcare. Include o baterie de 1.035 mAh si dispune de doua manete de control, de un D-pad si de patru butoane de actiuni.

Noul sistem JBL SoundBoost 2 vine cu doua difuzoare, fiecare dintre ele avand o putere de 3W si include o baterie de 1.000 mAh, ce poate oferi o autonomie de pana la 10 ore.

Moto TurboPower este o baterie externa ce are o capacitate de 3.490 mAh si ce va incarca acumulatorul telefonului 0-50% in doar 20 de minute.

Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods vor fi disponibile în țările EMEA(Europa, Orientul Mijlociu și Africa) în cursul acestui an și vor fi anunțate local. Noile Moto Style Sheel-uri vor avea un pret de 39.99$, in timp ce noile Moto GamePad, JBL SoundBoost 2 si Moto TurboPower vor avea un pret de 79.99$.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: