Device-uriTelefoane

Motorola Moto Z4 debuteaza oficial cu Snapdragon 675 si camera de 48MP

Moto Z4 este unul dintre cele mai noi smartphone-uri ale gamei Moto Z si totodata unul dintre cele mai noi smartphone-uri de tip midrange ale companiei Motorola.

Moto Z4 vine cu un display OLED de 6.4 inch, ce are o rezolutie Full HD+, un aspect 19:9 si un notch sub forma unei picaturi de apa ce include camera de selfie de 25MP cu diafragma f/2.0.

Avand o talie de doar 7.4mm, Moto Z4 include o baterie de 3.600 mAh ce suporta incarcare rapida TurboPower la 15W si este compatibil cu precedentele Moto Mods. Vine cu un o singura camera pe spate de 48MP cu diafragma f/1.7 ce are aplicat un filtru de culoare Quad Bayer, imbinand mai multi pixeli, astfel ca fotografiile se vor realiza la o rezolutie de 12MP. La fel ca si pe One Vision regasim o camera dotata cu AI si cu Night Mode.

Sub capota regasim un procesor de tip midrange, un Snapdragon 675 de tip octa-core, 4GB memorie RAM si 128GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card. Ruleaza Android 9 Pie in varianta aproape stock cu mici imbunatatiri precum Moto Actions.

Motorola Moto Z4 va putea fi gasit in doua variante de culoare, Flash Grey si Frost White, incepand cu data de 6 Iunie la un pret de 499 dolari.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: