Device-uriTehnologieTelefoane

Motorola RAZR 2019 este lansat oficial: reinventarea celui mai iconic telefon

Un concept de Motorola RAZR cu ecran pliabil aparut in presa pe la sfarsitul anului trecut care parea de domeniul fantasticului, se pare ca a a devenit realitate si a fost lansat oficial intr-un eveniment de seara trecuta.

Reinterpretarea celebrului Motorola RAZR v3, ce a fost un simbol fashion care a definit o parte din cultura pop, vine cu un display flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet într-un mod incredibil, oferind utilizatorilor o experiență unică.

Vine cu un display Flex View de 6.2 inch, ce are un aspect 21:9 si rezolutie 2142 x 876 pixeli, ce prin intermediul intermediul mecanismului ingineresc al balamalei, ecranul nu va avea cute nici la pliere si nici la desfacere. Pe spatele clapetei regasim un alt display, denumit Quick View, ce are 2.7 inch si ce este folosit pentru notificari si respectiv realizarea de selfie-uri cu ajutorul camerei principale.

Daca ar fi sa vorbim despre camera principala, avem parte de un modul de 16MP, cu diafragma f/1.7 si tehnologie Dual Pixel PDAF. Ruleaza Android 9 Pie si aduce la bord o baterie de 2510 mAh, ce vine cu incarcare rapida la 15W.

Noul Motorola RAZR 2019 va fi pus în vânzare pe piețe selecționate din Europa începând cu luna decembrie, la prețul recomandat de 1699 euro.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: