Device-uriTehnologieTelefoane

#MWC16: Allview lanseaza P8 Energy PRO

Allview a lansat ieri smartphone-ul P8 Energy PRO în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Acesta este cel de-al doilea vârf de gamă prezentat oficial la MWC, după ce X3 Soul PRO a fost extrem de apreciat de jurnaliștii prezenți la eveniment.

„Energy este cu siguranță una dintre cele mai apreciate game în rândul clienților Allview iar flagship-ul P8 Energy PRO adaugă noi valențe autonomiei, trăsătura definitorie a acestei serii. Terminalul aduce în prim-plan siguranța datelor utilizatorului prin introducerea senzorului frontal de amprenta Easy Fingerprint. Dacă adăugăm 3GB memorie RAM, procesorul Octa Core și display-ul de 6 inch obținem ansamblul ideal menit să răspundă atât exigențelor profesionale cât și nevoii de divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P8 Energy PRO este un smartphone unibody cu spate metalic robust, cu un display generos de 6 inch AMOLED®* Full HD și ecran de sticlă 2.5D care contribuie la aspectul premium al terminalului.

P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5020mAh care asigură până la 2 zile de folosire intensă sau 3 zile la o utilizare ponderată. Activarea modului inteligent de economisire a energiei face posibilă depășirea unor limite chiar mai îndrăznețe, ajungând până la 225 de ore funcționare în Mod Extrem.

Practic, smartphone-ul P8 Energy PRO are suficientă energie pentru a încărca și alte dispozitive cu ajutorul cablului OTG.

În plus, tehnologia Fast Charging asigură durate uimitoare de încărcare. În doar 10 minute acumulatorul se încarcă în proporție de 10%, energie suficientă pentru 22 de ore și jumatate de utilizare în Mod Extrem.

Smartphone-ul integrează un procesor Octa Core 1,3GHz și dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Dispozitivul asigură conectivitate 4G Dual Mode, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de până la 150Mbps.

Camera principală de 13MP cu Autofocus este prevăzută cu 5 lentile și protecție din safir pentru o rezistență sporită la zgârieturi. Deschiderea diafragmei f/2.0 asigură imagini luminoase, pline de culoare, chiar în condiții de iluminare scăzută. Aplicația camerei oferă funcții ingenioase pentru a crea fotografii remarcabile: Mod Profesionist, Foto Oricând, GIF, Polaroid.

Super Foto capturează imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției datorită unui inovator algoritm de procesare iar cu ajutorul Zoom 4X utilizatorii pot surprinde detalii îndepărtate fără a altera calitatea imaginii.

Camera frontală de 5MP este perfectă pentru amatorii de selfie-uri care au la dispoziție multiple posibilități pentru a ajunge la imaginea dorită.

Pentru securitate sporită, accesul la funcțiile și informațiile stocate în smartphone-ul P8 Energy PRO se realizează numai după identificarea amprentelor prin senzorul frontal Easy Fingerprint. Pot fi setate mai multe amprente pentru a fi recunoscute ulterior sau utilizatorul poate opta pentru accesul pe baza clasicei parole numerice. Fotografiile sau documentele confidențiale își vor găsi locul în Galeria Privată sau în directoare ascunse, de unde pot fi accesate exclusiv pe baza amprentei sau a parolei. Tot pentru un plus de siguranță, imaginile șterse din Galerie vor fi păstrate timp de o săptămână într-un folder de reciclare iar ulterior ele vor fi înlăturate automat.

Chiar și copiii au o secțiune specială care poate fi personalizată și care le permite părinților să păstreze controlul asupra aplicațiilor accesate de cei mici sau a timpului petrecut în acest fel. Ieșirea din Lumea Copiilor se face doar pe bază de parolă.

P8 Energy PRO este prevăzut cu un profil destinat vizitatorilor interesați de testarea terminalului. Profilul poate fi accesat ușor printr-o simplă glisare cu 3 degete pe ecran și ascunde funcții precum Jurnalul de apeluri, Mesaje, Galerie și Notițe.

Modul de utilizare cu o singura mână a smartphone-ului permite micșorarea suprafeței active a ecranului, asigurând astfel manevrarea sa facilă.

P8 Energy PRO este disponibil în culorile auriu și argintiu.

Smartphone-ul P8 Energy PRO este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 1.899 lei iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2016.

P8 Energy PRO 3
P8 Energy PRO 3

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: