Device-uriTehnologieTelefoane

#MWC16: Sony a lansat telefoanele Xperia X, X Performance si XA

Sony a lansat ieri in cadrul evenimentului Mobile World Congress Barcelona noua serie de telefoane Xperia X. Din aceasta serie fac parte urmatoarele telefoane: Xperia X, XA si X Performance.

Toate cele trei telefoane au corpuri din metal, display-uri de 5 inch si sunt disponibile in patru variante de culori: Graphite black, White, Lime Gold si Rose Gold.

Sony Xperia X

Smartphone-ul are un display de 5 inch FULL HD si un procesor Qualcomm Snapdragon 650. RAM-ul este de 3GB, memoria interna este de 16GB si este extensibila printr-un micro SD Card de pana la 200GB, iar bateria are o capacitate de 2.620 mAh.

Sony garanteaza ca se poate obtine usor o autonomie de 2 zile. Pentru camera principala Sony a folosit un senzor de 23MP, iar pentru cea secundara un senzor de 13MP. De asemenea, butonul de power include si un senzor de amprenta.

Sony Xperia X Performance

Telefonul vine cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu 3GB RAM si cu 32GB memorie interna. Acesta este singurul telefon dintre toate trei care detine certificare IP68, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa.

Display-ul are o rezolutie FULL, camera principala este de 23 megapixeli, cea secundara este de 13 megapixeli, iar sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow. De asemenea, camera principala vine cu tehnologia htbrid AF si suporta inregistrari 4K si un boost al ISO-ului de pana la 12.800.

Sony Xperia XA

Xperia XA este versiunea mai slaba a lui X. Aceasta vine cu un display de 5 inch HD, cu o camera principala de 13MP si cu una de selfie de 8MP. Procesorul este unul MediaTek MT6755, RAM-ul este de 2GB, iar memoria interna este de 16GB.  Bateria este destul de mica si are o capacitate de 2.300 mAh.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: