Jocuri

Need for Speed Future este în prezent gestionat de Codemasters Cheshire

Un nou joc Need For Speed trebuie să apară în curând, având în vedere că ultima lansare majoră a fost Hot Pursuit Remastered și nimic după aceea, timp de aproximativ un an și jumătate. Niciun DLC pentru Heat, aventura seriei în 2019, nicio actualizare pentru Hot Pursuit Remastered, nimic din toate astea. A fost destul de liniște pentru această serie din noiembrie 2020.

Următorul termen limită al anului fiscal al EA este stabilit pentru 1 aprilie 2023 (și nu, nu este o glumă). Dacă cineva lucrează la un nou titlu pentru această serie, va primi ajutor sub forma echipei Codemasters Cheshire. Anterior, în dezvoltarea noului titlu Need for Speed, la el a lucrat un obișnuit al seriei, Criterion Games, înainte de a fi retras pentru a susține Battlefield 2042 – și știm cu toții cum s-a terminat acesta.

După ce a fost lansat acel dezastru, Need for Speed a devenit din nou o prioritate. Într-o postare pe LinkedIn, ilustrată mai jos, recrutorul senior de la EA, Pete Johnson, a explicat că echipa caută „un producător cu experiență pentru a livra viitorul Need for Speed”. Puteți vizualiza întreaga postare mai jos.

Aici intervine Codemasters Cheshire, care se află în parteneriat deplin cu Criterion pentru a realiza acest lucru și sperăm că va funcționa. Johnson completează postarea spunând

Codemasters Cheshire va colabora cu Criterion Games pentru a crea viitorul Need for Speed. Începând cu următorul titlu Need for Speed și apoi extinzându-se la inițiativele viitoare, Codemasters Cheshire va lucra cu Criterion la execuția creativă, tehnică și a caracteristicilor în slujba viziunii descrise în strategia Need for Speed.

Codemasters Cheshire lucrează de ceva timp la jocuri de curse, realizând chiar și cel mai recent DIRT 5 (care s-a descurcat relativ bine din punct de vedere critic, conform Metacritic), precum și jocuri precum seria WRC FIA Rally, seria Motorstorm și Driveclub. Să sperăm că noul Need for Speed va fi pe mâini bune și fără întreruperi din partea superiorilor.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: