Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Device-uriTehnologieTelefoane

Nokia 6 este supus testului de îndoire

Nokia 6, smartphone-ul midrange al companiei finlandeze a trecut si prin mâinile youtuber-ului JerryRig. Acesta a verificat rezistenta la zgarieturi, la flacara de bricheta si desigur la testul de indoire.

Testul incepe prin proba de zgâriere. Fiind un smartphone protejat cu sticlă Gorilla Glass 3, acesta se zgârie de la nivelul 6. Camera frontală este protejata de aceeași sticlă, iar difuzorul este protejat de un material textil. Testul la flacăra de bricheta este trecut fără nicio problema. Se poate observa că pixeli devin negri, iar după câteva secunde își revin la normal.

In ceea ce priveste testul de îndoire, Jerry l-a declarat a fi unul dintre cele mai solide telefoane pe care le-a testat.

Nokia 6 a fost lansat la nivel global la MWC Barcelona 2017 si vine cu un display IPS LCD de 5.5 inch FULL HD. Integreaza un procesor Qualcomm Snapdragon 430 de tip octa-core, 3/4GB RAM si 32/64GB memorie interna. Vine cu o camera principala de 16MP, deschidere f/2.0, dual-LED Flash si cu o camera de selfie de 8MP. Integreaza o baterie de 3.000 mAh si ruleaza Android 7.0 Nougat.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: