Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+, intr-o noua imagine aparuta pe internet

0
Samsung
Samsung

Mai sunt doua saptamani pana cand Samsung va lansa oficial smartphone-urile Galaxy S8 si S8+. Astazi admiram cele doua telefoane puse unul langa altul.

In partea stanga poate fi observat S8 in varianta de culoare alb, in timp ce in partea dreapta S8+ in varianta de culoare gold. In ceea ce priveste design-ul,  observam ca marignile cele doua telefoane sunt foarte inguste, iar in partea de sus poate fi gasit difuzorul pentru apeluri, camera de selfie, scanner-ul de iris si cativa senzori. De asemenea, se marca faptul ca telefoanele vin cu butoane virtuale de home, multitasking si back.

Telefoanele Galaxy S8 si Galaxy S8+ vor fi lansat oficial pe data de 29 martie intr-un eveniment special. S8 este de asteptat sa vina cu un display de 5.8 inch QHD si cu o baterie de 3.000 mAh, in timp ce S8+ sa vina cu un display de 6.2 inch QHD si cu o baterie de 3.500 mAh. Sub capota telefoanele ar integra un procesor Qualcomm Snapdragon 835/Exynos 8895, 4GB RAM si 64/128GB memorie interna.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)