Nintendo Swtich cu ecran OLED (1)

Ieri, Nintendo a surprins cam pe toata lumea cu lansarea unei noi versiuni a consolei portabile Swtich. Noua varianta lansata de catre compania japoneza pe langa faptul ca vine cu un ecran actualizat zilelor noastre, vine cu un surplus de stocare, cu difuzoare îmbunătățite si cu un design mult mai bun.

Punctul forte al noului Nintendo Swtich este ecranul OLED de 7 inch, ce a crescut de 6.2 inch, atat cat are varianta cu ecran IPS LCD. Totusi, rezolutia a ramas una de 1280 x 720 de pixeli. Kickstand-ul de pe spate a primit si el un redesign, astfel ca device-ul poate fi ajutat in diverse pozitii

Dock-ul cu care vine echipat modelul OLED al noului Nintendo Switch a fost si el actualizat, astfel ca de acum include un port LAN, pentru a-ti oferi o conectivitate mult mai stabila si rapida la internet. Memoria interna a ajuns la 64GB, iar procesorul intern a ramas tot un Nvidia Tegra X1.

Noul Nintendo Switch cu ecran OLED va fi disponibil din aceasta toamna(incepand cu data de 8 Octombrie) la un pret de 350 de dolari.