Device-uriTehnologieTelefoane

OnePlus 2 primeste suport pentru fotografii RAW

OnePlus 2 primeste o noua actualizare de software la versiunea de OxygenOS 2.2.1. Noua actualizare nu aduce o schimbare a versiuni de Android, ci aduce imbunatatiri si rezolvari de probleme.

Aplicatia camerei primeste si ea totodata o actualizare importanta, prin care va suporta realizarea de fotografii RAW. De asemenea, noul software aduce suport pentru limba romana si totodata vine cu ultimele patch-uri de securitate.

Deocamdata nu se stie exact cand OnePlus 2 va primi actualizare la cea mai noua iteratie a Android-ului, 6 Marshmallow

OnePlus 2 vine cu un display de 5.5 inch, ce are o rezolutie FULL HD si ce este protejat cu o sticla Gorilla Glass 4. Procesorul este unul special octa-core pe 64bit Qualcomm Snapdragon 810 ce are o frecventa de 1.8 GHz. Acceleratorul grafic estre unul Adreno 430. Smartphone-ul vine in doua variante: una cu 3GB RAM si 16GB memorie interna si una cu 4GB RAM si 64GB memorie interna.

Camera principala este de 13MP si dispune de 6 lentine ce ajuta la evitarea distorsiunilor imaginilor. De asemenea aceasta mai este echipata cu OIS, cu un laser autofocus si cu un LED Flash in doua tonuri. Camera secundara este de doar 5MP. Smartphone-ul mai dispune de un senzor de amprenta ce este pozitionat in butonul de Home.

OnePlus 2 16GB – 1.891 LEI

OnePlus 2 64GB – 2.099 LEI

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: