Device-uriTehnologieTelefoane

Oppo Neo 7 a fost lansat oficial

Daca acum o saptamana Oppo lansa smartphone-ul R7s, astazi producatorul chinez a lansat telefonul Neo 7. Din pacate noul terminal nu exceleaza prin specificatii, ci mai mult prin design. Se poate observa ca telefonul are marginile din metal, iar spatele din sticla.

Oppo Neo 7 vine cu un display TFT LCD de 5 inch, ce are o rezolutie e qHD(540×960 pixeli). In interior telefonul are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2GHz, 1GB RAM si 16GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card.

Camera principala este de 8 megapixeli, are o deschidere f/2.0 si este echipata cu un LED Flash, iar camera secundara este de 5 megapixeli si are o deschidere f/2.4. In ceea ce priveste conectivitatea, telefonul va fi disponibil atat intr-o varianta 3G, cat si intr-o varianta 4G si vor dispune de Bluetooth (v4.0), Wi-Fi 802.11 b/g/n si GPS.

Oppo Neo 7 ruleaza Color OS 2.1, ce este bazat pe Android 5.1 Lollipop, are o baterie de 2.420 mAh si va fi disponibil in magazine incepand cu data de 28 octombrie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: