Orange Romania a lansat oficial un joc denumit Colonizarea, care se poate juca numai in Orange smart shop-uri, ce sunt in numar de doar 25 in toata tara.

Colonizarea este un joc interactiv ce folosește sistemul asincron, o tehnică de joc multiplayer ce permite jucătorilor să experimenteze același joc în moduri diferite și de pe dispozitive inteligente diferite.

Combinând tehnologia și distracția într-o experiență originală de joc, al cărui scop este de a coloniza planeta Marte, până pe 3 iulie 2018, oricine se poate juca şi poate testa diferite produse Samsung – telefoane, tablete, ochelari VR – pentru a cuceri teritorii și pentru a îndeplini misiunea principală. Există 6 jocuri dezvoltate, iar toţi cei care accesează Colonizarea pot fi, pe rând, Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Atlet sau Biolog. Pentru fiecare experiență  vor avea la dispoziţie un dispozitiv Samsung diferit, care îi va ajuta să călătorească pe Marte şi să supravieţuiască după amartizare.

Cei care îşi vor testa abilităţile şi vor explora spaţiul cosmic vor acumula puncte cu care vor intra în competiţia pentru a câştiga premiile puse la dispoziţie:

  • Marele premiu, o excursie la NASA;
  • Unul dintre cele 6 telefoane Samsung Galaxy S9(review);
  • Vouchere de reducere la telefoane, tablete si accesorii Samsung;
  • Daca esti client Orange, pana la 10GB de internet;

Declaratie oficiala:

„Şi anul acesta continuăm să oferim pauza de tehnologie în reţeaua Orange smart shop, prin platforma Tech a Break, lansată în 2017, cât şi să fim alături de persoanele care vor să ia contact cu noile tehnologii și doresc să își dezvolte competenţele digitale. Astfel, Colonizarea întregeşte perfect mixul experienţelor digitale speciale oferite clienţilor prin intermediul acestei platforme de evenimente. De această dată, ne adresăm tinerilor şi curiozităţii lor pentru spațiul cosmic și misterele sale, care așteaptă să fie descoperite. Printr-o experienţă completă de joc, împreună cu Samsung, ne propunem să-i punem în contact cu dispozitive performante pentru a-şi testa, într-un mod distractiv, abilităţile digitale.” a declarat Laura Piscan, Head of Direct Retail la Orange România.