Panasonic Lumix S1R Pret Romania

Panasonic Lumix S1R este cel mai nou apartat foto de tip mirrorless full-frame lansat de catre Panasonic in Romania, cu un senzor CMOS de 47.3 megapixeli, conceput atat pentru fotografii in orice fel de conditii, cat si pentru filmari la calitate profesionala.

Panasonic Lumix S1R Pret Romania si Disponibilitate

Panasonic Lumix S1R poate fi gasit in Romania in oferta retaier-ului F64 la un pret 17.699 LEI doar pentru body si la un pret de 21.999 LEI pentru varianta body + obiectiv 24-105mm.

Puteti achiziona aparatatul accesand urmatorul link.

Detalii Panasonic Lumix S1R

Panasonic Lumix S1R, ce concureaza direct cu Sony A7 III, vine cu un procesor Venus Engine, ce reproduce detalii extraordinare ale culorilor si o expresie cu textura naturala. Vine cu un spectru ISO cuprins intre 50 si 25600, iar filmarea se poate realiza la rezolutie 4K 60 fps.

Carcasa noului aparat foto Panasonic este realizata din magneziu si este rezistenta la praf si stropi de apa, iar utilizarea aparatului se poate realiza de pana la o temperatura minima de -10 °C.

Vine cu doua fante pentru cartele e memorie pentru o gestionare flexibila a datelor, iar sistemul de stabilizare dual de imagine Dual I.S.2 pe 5 axe va face sa surprinzi in mod clar fiecare instantaneu realizat. Montura tip L dezolvatata de Leica face posibila utilizarea obiectivelor interschimbabile care indeplinesc specificatiile L-Mount ale partenerilor Leica Camera si Sigma