Samsung DeX - Pret Romania si DIsponibilitate

Odata cu Galaxy S8 si Galaxy S8+, Samsung a lansat si dock station-ul Samsung Dex, creat pentru îmbunătățirea productivității profesioniștilor din zona de mobile, reducând nevoia de dispozitive multiple. 

Pret Romania si Disponibilitate

Dock station-ul Samsung DeX poate fi gasit in Romania in oferta retailer-ului Quickmobile la pretul de 549 LEI(link).

Avand o greutate de 231 de grame, Samsung Dex vine cu un design minimalist si compact, ce le permite utilizatorilor noilor smartphone-uri Samsung sa isi transforme telefonul intr-un PC.  Vine cu o mufa HDMI pentru conectarea la un monitor/televizor, cu mufe USB 2.0 pentru conectarea mouse-ului si a tastaturii si cu o mufa pentru internet. Practic, avand un smartphone Galaxy S8, o tastatura, un mouse si acest dock poti inlocui PC-ul traditional.

Interfața de utilizator Android este complet regândită și este optimizată pentru folosirea tastaturii și a mouse-ului. De asemenea, include multiple dimensiuni de ferestre, meniuri contextuale și o versiune desktop de web browser. Colaborările principale cu Microsoft și Adobe asigură compatibilitatea Samsung DeX cu Microsoft Office și aplicații mobile Adobe, precum Adobe Acrobat Reader și Lightroom Mobile, permițând o funcționalitate asemănătoare desktop-ului și o interfață de utilizator indisponibilă până în momentul prezent pe un dispozitiv mobil.

Pentru utilizatorii dispozitivelor mobile și pentru organizațiile care necesită acces la aplicații bazate pe sistemul Windows OS, Samsung DeX oferă accesul în siguranță, de la distanță, pe desktop-uri virtuale, prin soluții partenere, care includ Citrix, VMware și Amazon Web Services.

In timpul utilizarii DeX-ului, telefonul Galaxy S8 devine partial inactiv.