Undeva prin luna februarie/martie se preconizeaza ca Samsung va lansat noua gama de telefoane Galaxy S10, formata din trei modele: S10, S10 Lite si S10 Plus. Modelul pe care il vedem in niste randari de tip CAD este Galaxy S10 Plus.

Ce este interesant in cazul acestui smartphone ar fi faptul ca, dupa cum se poate vedea, ar veni cu un display Infinity-O si cu un sistem de tip triple camera. Acest display de tip Inifity-O este destul de special, deoarece vine cu un hole(gaura) special conceputa pentru camera de selfie. Din pacate nu exista tehnologia speciala prin care camera de selfie sa fie integrata sub display.

Probabil, sistemul triple camera va fi asemanator cu cel de pe Huawei Mate 20 Pro(review), fiind alcauit dintr-o lentila normala, una wide-angle si una telephoto. Ce se mai poate vedea din randari este faptul ca S10+ ar mai veni cu jack de 3.5mm(Aleluia!), iar senzorul de amprenta ar fi integrat in ecran.

In ceea ce priveste specificatiile, ne asteptam la un procesor Exynos 9820/Snapdragon 8150, 6GB memorie RAM si cu 128/256/512GB memorie interna.

Samsung Galaxy S10 Plus leak 2