Primele imagini de presa cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge

2
Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs. Snapdragon 820
Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs. Snapdragon 820

Ne apropiem de luna februarie, când vor fi lansate telefoanele Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge în cadrul MWC Barcelona.

După cum se poate observa, mari diferențe față de generația trecută nu prea sunt. Daca ar fi să comparăm smartphone-ul Galaxy S7 cu Galaxy S6, am putea observa ca marginile din jurul ecranului sunt mai mici, iar butonul de power este un pic mai patratos. De asemenea, cele două telefoane ar veni și cu porturi USB-Type C.

Galaxy S7 imagine de presa
Galaxy S7 imagine de presa

Este de așteptat ca Samsung Galaxy S7 și S7 edge să vină cu display-uri Super Amoled de 5.1 QHD. În interior va putea fi găsit un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/octa-core Exynos 8890, 4GB RAM și 32/64/128GB memorie interna extensibilă printr-un micro SD card.

Camera principala ar fi una de 12 megapixeli BRITICELL și ar avea o deschidere f/1.7. De asemenea, telefoanele ar veni cu senzori de amprentă, ar fi rezistente la apă și ar rula Android 6.0.1 Marshmallow.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)