AndroidSoftwareTehnologie

Samsung Galaxy S6 si S6 edge primesc Android Marshmallow in Coreea de Sud

Samsung a dat drumul actualizării finale Android 6.0.1 Marshmallow pentru smartphone-urile lansate în 2015, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge în Coreea de Sud.

Versiunea finală vine după ce a avut parte de un scurt beta test, in care utilizatorii se puteau inscrie pentru a primi beta build-ul. Cel mai probabil in Europa, actualizarea va fi lansata in luna februarie.

Uitandu-ne la screenshot-urile facute de catre cei de la Sammobile, putem observa faptul ca la nivel de interfata sunt schimbari foarte mici de design, doar zona notificarilor a adoptat o culoare noua. Interesant este faptul ca cititorul de amprente va putea folosit si in alte aplicatii de pe Google Play, nu numai in cele Samsung.

Lansate in 2015, smartphone-urile vin cu display-uri Super Amoled de 5.1 inch QHD, cu procesoare octa-core Exynos 7420, cu 4GB RAM si cu 32/64/128GB memorie interna. Camerele principala sunt de 16MP, iar cele secundare de 5MP. Samsung Galaxy S6 32GB poate fi gasit la pretul de iar Galaxy S6 Edge 32GB poate fi gasit la pretul de

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: